Ilmainen toimitus yli 80 euron ostoksille ūüöö

100% tyytyväisyystakuu
contry selected flag

Miten Pearlwaxia käytetään

Katso oppaasta, miten Pearlwaxia käytetään kotona. Olemme tehneet sinulle oppaan, josta voit nähdä, miten Pearlwaxia käytetään ammattimaisesti kotona.

Katso, miten helppoa se on

Katso videoilta helpot ohjeet Pearlwax‚ĄĘ-vahan k√§ytt√§miseen

Katso käytön vaiheet

K√§ytt√∂ ‚Äď 3 vaihetta

Valmistelut

Vahaaminen

Viimeistely

Pearlwax Starter Kit

‚ā¨45.00

‚ā¨79.00
Osta nyt

Vaihe 1

Valmistelut

S√§√§d√§ seuraavaksi l√§mmittimen l√§mp√∂tila siten, ett√§ se on maksimin ja keskitason v√§lill√§ ja anna vahan seist√§ viel√§ 5‚Äď10 minuuttia.

Vahaa kannattaa sekoittaa lämmityksen aikana. Vahaa levitettäessä on tuloksen kannalta välttämätöntä, että vahan lämpötila on oikea. Voit tarkistaa vahan lämpötilan levittämällä sitä varovaisesti pienen nokareen kämmenselkään.

Vaihe 2

Vahaaminen

Suosittelemme, että vaha levitetään karvojen kasvusuuntaan. Odota noin 30 sekuntia tai kunnes vaha on täysin kovettunut. Suosittelemme käyttämään levityslastoja kuuman vahan levittämiseen.

Kun vaha on kovettunut, vedä se pois yhdellä nopealla liikkeellä. Paina ihoa tiukasti yhdellä kädellä ja poista vaha karvojen kasvusuunnan vastakkaiseen suuntaan.

Aloe Vera Gel

‚ā¨10.80

‚ā¨18.00
Osta nyt

Vaihe 3

Viimeistely

Levitä iholle lopuksi hyvää kosteusvoidetta tai rauhoittavaa voidetta, kuten Aloe vera -geeliä.

Jos k√§yt√§t Pearlwax‚ĄĘ-tuotetta ensimm√§ist√§ kertaa, on normaalia, ett√§ ihosi √§rtyy, koska karvatuppesi ovat hyvin syv√§ll√§ ensimm√§isen k√§sittelykerran aikana. Aloe vera -geelist√§ voi t√§ll√∂in olla apua.

Lue vinkkejä ja vihjeitä

Kaikki mitä tarvitset

Osta tänään

Opas vahaamiseen itse kotona

Täältä löydät oppaat kaikille vartalon alueille, joilla voit käyttää Pearlwaxia

Ohjeet kotivahaukseen

JALKOJEN VAHAAMINEN

BIKINIRAJAN VAHAAMINEN

K√ĄSIVARSIEN JA KAINALOIDEN VAHAAMINEN

KASVOJEN VAHAAMINEN

RINNAN JA SEL√ĄN VAHAAMINEN (MIEHILLE)

RINNAN JA SEL√ĄN VAHAAMINEN (MIEHILLE)

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Vinkit ja vihjeet

Lämpötila

Ehdottomasti t√§rkein tekij√§ vahaamisen onnistumisessa on oikean l√§mp√∂tilan l√∂yt√§minen. Oikea k√§ytt√∂l√§mp√∂tila on noin 40-45 ¬įC. T√§m√§ l√§mp√∂tila l√∂ytyy kuumentamalla ensin vahahelmet l√§mmittimen maksimil√§mp√∂tilassa ja s√§√§t√§m√§ll√§ sitten l√§mp√∂tilaa alasp√§in niin, ett√§ se on suunnilleen keskell√§ maksimin ja keskitason v√§lill√§. Anna vahan seist√§ t√§ss√§ l√§mp√∂tilassa 5‚Äď10 minuuttia ennen levitt√§mist√§. Jos vaha ei ole tarpeeksi l√§mmin, se asettuu karvojen p√§√§lle eik√§ tartu niiden ymp√§rille. Jos huomaat, ett√§ kaikki karvat eiv√§t tartu vahaan, se johtuu yhdeks√§ss√§ tapauksessa kymmenest√§ siit√§, ett√§ vaha ei ole tarpeeksi l√§mmin. Varmista kuitenkin aina, ett√§ vaha ei ole niin kuumaa, ett√§ poltat itsesi! Hyv√§ nyrkkis√§√§nt√∂ voi olla, ett√§ aikuisen tulee olla nestem√§inen, mutta ei virrata applikaattoritikkuistamme, koska t√§m√§ tarkoittaa, ett√§ aikuinen on liian kuuma.

Puhdistus

L√§mmitint√§ ei tarvitse puhdistaa jokaisen k√§ytt√∂kerran j√§lkeen. Jos sinulla on liikaa vahaa, sen voi helposti l√§mmitt√§√§ seuraavalla k√§ytt√∂kerralla, kun tarvitset Pearlwax‚ĄĘ-vahausta. Voit siis yksinkertaisesti j√§tt√§√§ ylim√§√§r√§isen vahan l√§mmittimeen ja l√§mmitt√§√§ sen uudelleen seuraavalla k√§ytt√∂kerralla. Suosittelemme kuitenkin, ett√§ puhdistat l√§mmittimen 2‚Äď3 k√§ytt√∂kerran v√§lein. Voit tehd√§ sen l√§mpim√§ll√§ vedell√§, miedolla alkoholilla ja pehme√§ll√§ harjalla. Bakteerien v√§ltt√§miseksi suosittelemme my√∂s, ett√§ laitat l√§mmittimeen kannen l√§mmityksen, j√§√§hdytyksen ja varastoinnin aikana.

Tietoja tuotteesta

T√§m√§ vaha on kehitetty erityisesti sellaiseksi, ett√§ toisin kuin pehme√§ vaha, se ei kiinnity ihoon vaan karvoihin. T√§m√§ johtaa kauniimpaan ja kest√§v√§mp√§√§n tulokseen, ja s√§√§st√§t my√∂s ihoasi kulumiselta. Lis√§ksi Pearlwax‚ĄĘ poistaa karvat juuresta alkaen, mik√§ takaa pidemm√§n karvattoman jakson.

Pearlwax‚ĄĘ sopii kaikille ihotyypeille, koska se on hell√§varainen iholle. T√§m√§ tarkoittaa, ett√§ Pearlwaxia k√§ytt√§m√§ll√§ v√§lt√§t pienet √§rsytyksest√§ johtuvat n√§pyt, punoituksen ja sis√§√§np√§in kasvaneet karvat, jotka liittyv√§t perinteiseen ihonkarvojen poistoon h√∂yl√§ll√§.

Mitä enemmän vahaat, sitä vähemmän karvat kasvavat takaisin ja sitä ohuempia karvoista tulee. Voit nauttia pehmeästä, sileästä ihostasi jopa neljä viikkoa, vaikka tavallisen karvanpoiston jälkeen huomaisit sängen kasvavan muutaman päivän kuluttua.

Pearlwax on suhteellisen uusi ilmi√∂, ja se on noussut maailmanlaajuiseen suosioon viestin levitty√§ sosiaalisessa mediassa. T√§m√§ uusi karvanpoistov√§line on hitti hyv√§st√§ syyst√§ ‚Äď kokeile vaikka itse!

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet kaikki kysytyimmät kysymykset meistä, tuotteistamme ja muusta.

Kuinka pitkiä ihokarvojen tulee olla parhaan tuloksen saamiseksi?
Onko väreissä eroa?
Sisältyvätkö levityslastat pakkaukseen?
Kuinka moneen käsittelykertaan yksi vahahelmipussi riittää?
Kuinka kulho puhdistetaan?
Voiko sulaneen vahan käyttää uudelleen?
Voiko vahaa käyttää nenäkarvoihin?
Kuinka kuumaksi lämmitin lämpenee?
Pearlwax‚ĄĘ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright ¬© 2017-2021 Pearlwax‚ĄĘ