% BLACK WEEK %

100% tyytyväisyystakuu
contry selected flag

Miten käytetään

Pearlwax opvarmning af perler

VAIHE 1

Valmistelut

Pistä lämmitin päälle, aseta se täysteholle ja kaada vahahelmet sisään. Odota, kunnes helmet ovat sulaneet kokonaan. Laske lämpö suunnilleen max- ja mediumasetusten puoliväliin, ja anna vahan olla vielä 5–10 minuuttia. Voit sekoittaa vahaa välillä. Kun levität vahaa ihokarvoille, lopputulos riippuu siitä, onko vaha oikean lämpöistä. Vahan pitäisi olla niin kuumaa, kun se vain voi olla aiheuttamatta palovammariskiä. Voit kokeilla vahan lämpötilaa levittämällä sitä pienen määrän kämmenselkään levityspuikolla.

VAIHE 2

Hoito

Käytä tilauksen mukana tulleita levityspuikkoja vahan levittämiseen. Suosittelemme levittämään vahaa myötäkarvaan. Odota noin 30 sekuntia, tai kunnes vähä on täysin kovettunutta. Kun vaha on kovettunut, repäise se pois yhdellä nopealla ja tasaisella liikkeellä. Revi vaha pois vastakarvaan siten, että pidät ympäröivää ihoa kireänä toisella kädellä.

Pearlwax påføring af voksen med påføringspinde
 Pearlwax forplej din ud efter voksning

VAIHE 3

Jälkihoito

Vahaushoidon jälkeen suositellaan käytettäväksi hyvää kosteusvoidetta tai ihoa rauhoittavaa hoitovoidetta, kuten Aloe Vera -geeliä. Jos käytät Pearlwaxia™ ensimmäistä kertaa, on normaalia, jos ihosi ärsyyntyy, sillä karvatuppesi ovat vielä hyvin syvät. Aloe Vera Gel voi olla hyötyä.

Vinkkejä

Lämpötila

Onnistuneen vahauksen tärkein kriteeri on oikea lämpötila. Ihanteellinen lämpötila on noin 50–55°C. Saavutat lämpötilan lämmittämällä vahahelmiä ensin lämmittimen täysteholla ja pienentämällä sitten lämpöä suunnilleen max- ja mediumasetusten puoliväliin. Anna vahan olla tässä lämpötilassa 5–10 minuuttia ennen käyttöä. Jos vaha ei ole tarpeeksi kuumaa, se jää ihokarvojen päälle eikä tartu niihin.
Jos vaha ei tunnu tarttuvan kaikkiin karvoihin, kyse on yhdeksässä tapauksessa kymmenestä siitä, ettei se ole tarpeeksi kuumaa. Pidä kuitenkin aina huoli siitä, ettei vaha ole liian kuumaa ja polta sinua!

Puhdistaminen

Lämmitintä ei tarvitse puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Jos vahaa on jäänyt yli, voit lämmittää sen uudestaan seuraavalla kerralla, kun haluat käyttää Pearlwax™ Voit siis jättää ylijääneen vahan lämmittimeen ja lämmittää sen seuraavalla kerralla.
Suosittelemme kuitenkin, että puhdistat lämmittimen joka toinen tai joka kolmas käyttökerta. Tämän voi tehdä kuumalla vedellä, miedolla spriillä ja pehmeäharjaksisella harjalla. Estääksesi bakteereja kertymästä lämmittimeen, suosittelemme sinua laittamaan sen päälle kannen, kun kuumennat, viilennät ja varastoit vahaa.

Ohjeet kotivahaukseen

JALKOJEN VAHAAMINEN

BIKINIRAJAN VAHAAMINEN

KÄSIVARSIEN JA KAINALOIDEN VAHAAMINEN

KASVOJEN VAHAAMINEN

RINNAN JA SELÄN VAHAAMINEN (MIEHILLE)

RINNAN JA SELÄN VAHAAMINEN (MIEHILLE)

Tietoa tuotteesta

Pearlwax™-tuotteen erityinen suunnittelu varmistaa, että toisin kuin pehmeät pikavahat, se ei tartu ihoon, vaan ainoastaan karvoihin. Lopputulos on tämän ansiosta esteettisempi ja kestävämpi, ja säästät ihoasi tarpeettomilta vaurioilta. Pearlwax™ poistaa karvat juuria myöten, joten niiden takaisinkasvu kestää kauemmin. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, sillä se on hellä iholle.

Pearlwax™ siis säästää sinut ihoärsytykseltä, karvatuppitulehduksilta ja sisäänkasvaneilta karvoilta. Tavanomainen karvojen ajelu voi aiheuttaa kaikkea tätä.

Mitä enemmän vahaat, sitä vähemmän karvaa kasvaa takaisin, ja sitä ohuempaa se on. Pearlwaxin™ ansiosta voit nauttia pehmeästä ja sileästä ihosta jopa neljä viikkoa, kun taas sheivaaminen pitää ihon silkkisen sileänä vain muutaman päivän.

Helmivaha on melko uusi ilmiö, joka on jo noussut maailmanlaajuiseen suosioon, kun tietoa on jaettu sosiaalisessa mediassa. Sille on syynsä, että tästä uudesta karvanpoistotuotteesta on tullut niin suuri hitti. Kokeile sitä itse!

Usein kysytyt kysymykset

Miten pitkiä karvojen pitäisi olla parhaan tuloksen saavuttamiseksi?

Karvojen pitäisi olla vähintään 3–5 mm pitkiä, jotta vahaus tuottaisi parhaat mahdolliset tulokset. Mitä pidempiä karvat ovat, sitä helpommin vaha tarttuu niihin.

Kuuluvatko levityspuikot tilaukseen?

Kyllä! Jokaiseen tilaamaasi pussiin kuuluu kolme levityspuikkoa. Niitä on kolme eri kokoa: iso, keskikokoinen ja pieni.

Onko eri värien välillä mitään eroa?

Ei, ainoa ero on tuoksu – ja tietysti väri. Kaikki helmet on tehty samaan tarkoitukseen ja ne kaikki toimivat yhtä hyvin.

Moneenko hoitokertaan yksi pussi riittää?

Vahattaessa pienempiä ihoalueita, kuten kainaloita tai kasvoja, yksi pussi riittää pariin hoitokertaan. Isompien alueiden, kuten jalkojen kohdalla yksi pussi riittää suunnilleen yhteen hoitokertaan.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Voit maksaa pankki- tai luottokortilla (Mastercard, Visa), Klarnalla tai PayPalilla.

Kuinka pitkä toimitusaika teillä on?

Toimitamme tuotteet Suomea postiosoitteisiin 24–48 tunnin sisällä. Lähetyksissämme on käytössä Track & Trace -palvelu, joten voit seurata lähetystäsi koko matkan ajan.

Mitä tarkoitatte tyytyväisyystakuulla?

Se on melko suoraviivaista! Jos et pidä tuotteesta, voit palauttaa sen ja saada rahasi takaisin, vaikka olisitkin käyttänyt sitä. Huomaathan, että tyytyväisyystakuu kattaa korkeintaan kaksi avattua pussia.

Miten kuumaa vahan pitäisi olla?

Vahan lämpötila on vahauksen lopputuloksen kannalta olennainen seikka. Ihanteellinen lämpötila on noin 50–55°C. Saavutat lämpötilan lämmittämällä vahahelmiä ensin lämmittimen täysteholla ja pienentämällä sitten lämpöä suunnilleen max- ja mediumasetusten puoliväliin. Anna vahan olla tässä lämpötilassa 5–10 minuuttia ennen käyttöä. Jos vaha ei ole tarpeeksi kuumaa, se jää ihokarvojen päälle eikä tartu niihin. Jos vaha ei tunnu tarttuvan kaikkiin karvoihin, kyse on yhdeksässä tapauksessa kymmenestä siitä, ettei se ole tarpeeksi kuumaa. Pidä kuitenkin aina huoli siitä, ettei vaha ole liian kuumaa ja polta sinua!

Miten pitkään hoidon vaikutus kestää?

Pearlwax™-hoidossa karvat lähtevät irti juuria myöten, joten hoidon vaikutukset kestävät yleensä 4–6 viikkoa. Tämän ajan jälkeen karvat ovat kasvaneet takaisin täyteen mittaansa. Alussa jotkut käyttäjät saattavat huomata, että karvaa tuntuu tai näkyy vahatulla alueella vain muutaman viikon päästä vahauksesta. Tämä johtuu siitä, että ihokarvat eivät noudata mitään tiettyä kasvusykliä. Karvat, joita saatat nähdä hoitoa seuraavina viikkoina (viikot 1–3), olivat olleet heti ihon pinnan alla odottamassa, kun vahaus tehtiin. Voit hyvin vahata aluksi joka kolmas viikko, kunnes karvat alkavat noudattaa tiettyä kasvusykliä. Ajan myötä on varmaa, että karvojen takaisinkasvussa kestää 4–6 viikkoa.

Miten Pearlwax™-helmien lämmitin puhdistetaan?

1 – Kaada vaha pois
Kaada ylimääräinen sulanut vaha roskiin, kun se on vielä nestemäistä. Poista astiasta mahdollisimman paljon vahaa.

2 – Huuhtele astia
Huuhtele astia kuumalla (muttei kiehuvalla) vedellä. Käytä pehmeäharjaksista harjaa tai sientä poistaaksesi astiaan tarttuneen vahan. Jos osa vahasta on niin tiukassa, ettet saa sitä pois, voit lopuksi käyttää spriitä sen poistamiseen.

3 – Valmistele astia seuraavaa käyttökertaa varten
On tärkeää, että astia on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole jäämiä vedestä tai spriistä, kun puhdistus on valmis. Muista hyvä hygienia, ja vältyt loukkaantumisilta tulevilla hoitokerroilla.

Lämmitintä ei tarvitse puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistus joka toisella tai joka kolmannella kerralla riittää. Jos lämmittimeen on jäänyt vahaa, voit jättää sen sinne ja käyttää sitä seuraavalla vahauskerralla.

Osta Nyt
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2020 Pearlwax™