🇫🇮 Säästä 40% 4-vuotissyntymäpäivämme yhteydessä! 🇫🇮

100% tyytyväisyystakuu
contry selected flag

Miten Pearlwaxia käytetään

Katso oppaasta, miten Pearlwaxia käytetään kotona. Olemme tehneet sinulle oppaan, josta voit nähdä, miten Pearlwaxia käytetään ammattimaisesti kotona.

Katso, miten helppoa se on

Katso videoilta helpot ohjeet Pearlwax™-vahan käyttämiseen

Katso käytön vaiheet

Käyttö – 3 vaihetta

Valmistelut

Vahaaminen

Viimeistely

Pearlwax Starter Kit

€58.80

€98.00
Osta nyt

Vaihe 1

Valmistelut

Säädä seuraavaksi lämmittimen lämpötila siten, että se on maksimin ja keskitason välillä ja anna vahan seistä vielä 5–10 minuuttia.

Vahaa kannattaa sekoittaa lämmityksen aikana. Vahaa levitettäessä on tuloksen kannalta välttämätöntä, että vahan lämpötila on oikea. Voit tarkistaa vahan lämpötilan levittämällä sitä varovaisesti pienen nokareen kämmenselkään.

Vaihe 2

Vahaaminen

Suosittelemme, että vaha levitetään karvojen kasvusuuntaan. Odota noin 30 sekuntia tai kunnes vaha on täysin kovettunut. Suosittelemme käyttämään levityslastoja kuuman vahan levittämiseen.

Kun vaha on kovettunut, vedä se pois yhdellä nopealla liikkeellä. Paina ihoa tiukasti yhdellä kädellä ja poista vaha karvojen kasvusuunnan vastakkaiseen suuntaan.

Aloe Vera Gel

€10.80

€18.00
Osta nyt

Vaihe 3

Viimeistely

Levitä iholle lopuksi hyvää kosteusvoidetta tai rauhoittavaa voidetta, kuten Aloe vera -geeliä.

Jos käytät Pearlwax™-tuotetta ensimmäistä kertaa, on normaalia, että ihosi ärtyy, koska karvatuppesi ovat hyvin syvällä ensimmäisen käsittelykerran aikana. Aloe vera -geelistä voi tällöin olla apua.

Lue vinkkejä ja vihjeitä

Kaikki mitä tarvitset

Osta tänään

Opas vahaamiseen itse kotona

Täältä löydät oppaat kaikille vartalon alueille, joilla voit käyttää Pearlwaxia

Ohjeet kotivahaukseen

JALKOJEN VAHAAMINEN

BIKINIRAJAN VAHAAMINEN

KĂ„SIVARSIEN JA KAINALOIDEN VAHAAMINEN

KASVOJEN VAHAAMINEN

RINNAN JA SELĂ„N VAHAAMINEN (MIEHILLE)

RINNAN JA SELĂ„N VAHAAMINEN (MIEHILLE)

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Vinkit ja vihjeet

Lämpötila

Ehdottomasti tärkein tekijä vahaamisen onnistumisessa on oikean lämpötilan löytäminen. Oikea käyttölämpötila on noin 40-45 °C. Tämä lämpötila löytyy kuumentamalla ensin vahahelmet lämmittimen maksimilämpötilassa ja säätämällä sitten lämpötilaa alaspäin niin, että se on suunnilleen keskellä maksimin ja keskitason välillä. Anna vahan seistä tässä lämpötilassa 5–10 minuuttia ennen levittämistä. Jos vaha ei ole tarpeeksi lämmin, se asettuu karvojen päälle eikä tartu niiden ympärille. Jos huomaat, että kaikki karvat eivät tartu vahaan, se johtuu yhdeksässä tapauksessa kymmenestä siitä, että vaha ei ole tarpeeksi lämmin. Varmista kuitenkin aina, että vaha ei ole niin kuumaa, että poltat itsesi! Hyvä nyrkkisääntö voi olla, että aikuisen tulee olla nestemäinen, mutta ei virrata applikaattoritikkuistamme, koska tämä tarkoittaa, että aikuinen on liian kuuma.

Puhdistus

Lämmitintä ei tarvitse puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Jos sinulla on liikaa vahaa, sen voi helposti lämmittää seuraavalla käyttökerralla, kun tarvitset Pearlwax™-vahausta. Voit siis yksinkertaisesti jättää ylimääräisen vahan lämmittimeen ja lämmittää sen uudelleen seuraavalla käyttökerralla. Suosittelemme kuitenkin, että puhdistat lämmittimen 2–3 käyttökerran välein. Voit tehdä sen lämpimällä vedellä, miedolla alkoholilla ja pehmeällä harjalla. Bakteerien välttämiseksi suosittelemme myös, että laitat lämmittimeen kannen lämmityksen, jäähdytyksen ja varastoinnin aikana.

Tietoja tuotteesta

Tämä vaha on kehitetty erityisesti sellaiseksi, että toisin kuin pehmeä vaha, se ei kiinnity ihoon vaan karvoihin. Tämä johtaa kauniimpaan ja kestävämpään tulokseen, ja säästät myös ihoasi kulumiselta. Lisäksi Pearlwax™ poistaa karvat juuresta alkaen, mikä takaa pidemmän karvattoman jakson.

Pearlwax™ sopii kaikille ihotyypeille, koska se on hellävarainen iholle. Tämä tarkoittaa, että Pearlwaxia käyttämällä vältät pienet ärsytyksestä johtuvat näpyt, punoituksen ja sisäänpäin kasvaneet karvat, jotka liittyvät perinteiseen ihonkarvojen poistoon höylällä.

Mitä enemmän vahaat, sitä vähemmän karvat kasvavat takaisin ja sitä ohuempia karvoista tulee. Voit nauttia pehmeästä, sileästä ihostasi jopa neljä viikkoa, vaikka tavallisen karvanpoiston jälkeen huomaisit sängen kasvavan muutaman päivän kuluttua.

Pearlwax on suhteellisen uusi ilmiö, ja se on noussut maailmanlaajuiseen suosioon viestin levittyä sosiaalisessa mediassa. Tämä uusi karvanpoistoväline on hitti hyvästä syystä – kokeile vaikka itse!

Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet kaikki kysytyimmät kysymykset meistä, tuotteistamme ja muusta.

Kuinka pitkiä ihokarvojen tulee olla parhaan tuloksen saamiseksi?
Onko väreissä eroa?
Sisältyvätkö levityslastat pakkaukseen?
Kuinka moneen käsittelykertaan yksi vahahelmipussi riittää?
Kuinka kulho puhdistetaan?
Voiko sulaneen vahan käyttää uudelleen?
Voiko vahaa käyttää nenäkarvoihin?
Kuinka kuumaksi lämmitin lämpenee?
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™