🌷 Easter Sale - Pelastaa 50% 🌷

Miten käytetään

Step 1

Kaada helmiä kulhoon ja käännä lämmitin päälle

Laita lämmitin päälle kääntämällä nuppi ”HI”-asentoon ja kaada sen jälkeen lämmittimeen vahahelmiä. Odota, kunnes helmet ovat täysin sulaneet, sekoita tarvittaessa. Kokeile lämpötilaa laittamalla pieni määrä vahaa kämmenselälle. Seuraavaksi käännä lämmittimen nuppi ”MEDIUM”-keskiasentoon.

Step 2

Levitä PearlWax-kerros

Puhdista vahattava ihoalue. Tarkista karvankasvun suunta. Levitä ohut kerros vahaa myötäkarvaan. Kun vaha on kuivunut, vedä vaha pois vastakarvaan.

Step 3

Vahauksen jälkeinen hoito

Vahauksen jälkeen suosittelemme levittämään iholle hajusteetonta öljyä tai aloe veraa sisältävää voidetta.

Vinkkejä ja vihjeitä

Lämpötila

Hyvälaatuisen vahan käsittelyn ehdottomana tärkeimpänä kriteerinä on löytää oikea lämpötila. Usein oikea lämpötila on noin 50-100%. Jos aikuinen ei ole tarpeeksi lämmin, hän asettaa hiukset hiusten sijaan. Esim. Jos huomaat, että aikuinen ei saa kaikkia hiuksia, se on yhdeksässä kymmenestä tapauksesta, koska aikuinen ei ole tarpeeksi lämmin. Varmista, että aikuinen ei ole niin kuuma, että poltat itsesi!

Puhdistus

Lämmitintä ei tarvitse puhdistaa käytön jälkeen. Anna aikuisen jäähtyä ja lämmittää uudelleen seuraavan kerran. Bakteerien ehkäisemiseksi suosittelemme, että lämmittimessä on kantta lämmityksen, jäähdytyksen ja varastoinnin aikana. Jätä vain ylimääräinen vaha jääkaappiin ja käytä sitä ensi kerralla. Jos sinulla on ylimääräinen vaha, se saattaa kuumentua seuraavan kerran, kun tarvitset Pearlwaxia.

Kuinka käyttää Pearlwaxia
koti itsellesi

Koko jalkojen vahaus mukaan lukien sääret ja reidet

Bikinirajan vahaus

Käsivarsien vahaus

Kasvojen vahaus

Tietoa tuotteesta

PearlWax on valmistettu luonnollisesta mehiläisvahasta. Vaha tarttuu vain karvoihin, eikä ihoon. Näin lopputulos on upea ja kestävä, ja ihosi säästyy rasitukselta.

PearlWax sopii kaikille ihotyypeille, sillä vaha on hyvin hellävarainen iholle. Tämä tarkoittaa käytännössä, että säästyt ärsytysihottumalta ja sisään kasvaneilta karvoilta, jotka ovat yleisiä tavanomaisessa höyläyksessä.

Mitä useammin vahaat, sitä vähemmän karvoja kasvaa ja sitä ohuempina karvat kasvavat. Säännöllinenkään karvojen ajelu ei auta, vaan tunnet karvat nopeasti uudelleen. Saatat tuntea sängen jopa heti höyläämisen jälkeen, mutta PearlWaxin vahauksen avulla voit nauttia pehmeästä ihosta peräti neljän viikon ajan riippuen karvankasvusta.

PearlWax on suhteellisen uusi ilmiö, joka on saavuttanut suuren suosion maailmassa sosiaalisen median kautta. Uuden karvanpoistomenetelmän maailmanlaajuiselle suosiolle on syynsä – Kokeile vaikka itse!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka pitkiä karvojen pitää olla, jotta vahaustulos on paras mahdollinen?

Karvojen pitäisi olla vähintään 3-5 mm pitkiä, jotta vahauksella saavutetaan haluttu lopputulos. Mitä pidempiä karvat ovat, sitä paremmin vaha tarttuu kiinni.

Kuinka moneen käsittelykertaan yksi pussi riittää?

Noin kymmeneen. Yhdeksi vahauskerraksi lasketaan noin 15-20 cm leveän alueen eli esimerkiksi yhden jalan tai molempien säärten vahaus.

Kuinka kauan toimitus kestää?

Toimitus kestää yleensä 2-4 päivää tilausvahvistuksesta. Lähetämme tuotteet Tanskasta.

Sisältyykö pakkaukseen lastoja vahan levittämistä varten?

Kyllä! Saat kolme levityslastaa jokaista helmipussia kohden.

Mitkä maksutavat ovat käytössä?

Luottokortit (Mastercard ja Visa) sekä PayPal. Kaikki maksutapahtumat ovat turvallisia ja salattuja.

Mitä tarkoitatte “tyytyväisyystakuulla”?

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin – vaikka tuotetta olisi käytetty!

Osta nyt
Copyright © 2018 Pearlwax™