Miten Pearlwaxia käytetään

Katso oppaasta, miten Pearlwaxia käytetään kotona. Olemme tehneet sinulle oppaan, josta voit nähdä, miten Pearlwaxia käytetään ammattimaisesti kotona.

 • Skin Tonic

  Skin Tonic helpottaa vahan pääsyä karvoihin ja välttää samalla turhaa likaa huokosissa.

 • Afterwax Gel

  Geeli on kehitetty estämään punaisten kuoppien muodostumista vahauksen jälkeen, jotta saat sileän ja virheettömän ihon.

 • Remover Oil

  Öljymme on erityisesti suunniteltu poistamaan vahajäämiä iholtasi ja vahalämmittimestäsi sen jälkeen, kun olet vahannut halutun alueen.

 • Sugar Scrub

  Sokerikuorintamme sisältää ravitsevia ainesosia, kuten kosteuttavia sokerijyviä ja antioksidantteja.

Onko sinulla kysyttävää?

Katso, mitä muut asiakkaat ovat kysyneet.

faqs image
1 / 4
 • Vinkit ja vihjeet

  Lämpötila
  Ehdottomasti tärkein tekijä vahaamisen onnistumisessa on oikean lämpötilan löytäminen. Oikea käyttölämpötila on noin 40-45 °C. Tämä lämpötila löytyy kuumentamalla ensin vahahelmet lämmittimen maksimilämpötilassa ja säätämällä sitten lämpötilaa alaspäin niin, että se on suunnilleen keskellä maksimin ja keskitason välillä. Anna vahan seistä tässä lämpötilassa 5–10 minuuttia ennen levittämistä. Jos vaha ei ole tarpeeksi lämmin, se asettuu karvojen päälle eikä tartu niiden ympärille. Jos huomaat, että kaikki karvat eivät tartu vahaan, se johtuu yhdeksässä tapauksessa kymmenestä siitä, että vaha ei ole tarpeeksi lämmin. Varmista kuitenkin aina, että vaha ei ole niin kuumaa, että poltat itsesi! Hyvä nyrkkisääntö voi olla, että aikuisen tulee olla nestemäinen, mutta ei virrata applikaattoritikkuistamme, koska tämä tarkoittaa, että aikuinen on liian kuuma.

  Puhdistus
  Lämmitintä ei tarvitse puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Jos sinulla on liikaa vahaa, sen voi helposti lämmittää seuraavalla käyttökerralla, kun tarvitset Pearlwax™-vahausta. Voit siis yksinkertaisesti jättää ylimääräisen vahan lämmittimeen ja lämmittää sen uudelleen seuraavalla käyttökerralla. Suosittelemme kuitenkin, että puhdistat lämmittimen 2–3 käyttökerran välein. Voit tehdä sen lämpimällä vedellä, miedolla alkoholilla ja pehmeällä harjalla. Bakteerien välttämiseksi suosittelemme myös, että laitat lämmittimeen kannen lämmityksen, jäähdytyksen ja varastoinnin aikana.

Tietoja tuotteesta

Tämä vaha on kehitetty erityisesti sellaiseksi, että toisin kuin pehmeä vaha, se ei kiinnity ihoon vaan karvoihin. Tämä johtaa kauniimpaan ja kestävämpään tulokseen, ja säästät myös ihoasi kulumiselta. Lisäksi Pearlwax™ poistaa karvat juuresta alkaen, mikä takaa pidemmän karvattoman jakson.

Pearlwax™ sopii kaikille ihotyypeille, koska se on hellävarainen iholle. Tämä tarkoittaa, että Pearlwaxia käyttämällä vältät pienet ärsytyksestä johtuvat näpyt, punoituksen ja sisäänpäin kasvaneet karvat, jotka liittyvät perinteiseen ihonkarvojen poistoon höylällä.

Mitä enemmän vahaat, sitä vähemmän karvat kasvavat takaisin ja sitä ohuempia karvoista tulee. Voit nauttia pehmeästä, sileästä ihostasi jopa neljä viikkoa, vaikka tavallisen karvanpoiston jälkeen huomaisit sängen kasvavan muutaman päivän kuluttua.

Pearlwax on suhteellisen uusi ilmiö, ja se on noussut maailmanlaajuiseen suosioon viestin levittyä sosiaalisessa mediassa. Tämä uusi karvanpoistoväline on hitti hyvästä syystä – kokeile vaikka itse!

Lue FAQ

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Jos sinulla on vielä kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme sähköpostitse, he voivat vastata kaikkiin kysymyksiisi. Sitten voit aloittaa kasvattamisen kotona mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä