Ilmainen toimitus yli 80 euron ostoksille ūüöö

100% tyytyväisyystakuu
contry selected flag

Tavaroiden palautus

Jos valitat ostosta, tuotteet on palautettava osoitteeseen:


Pearlwax

Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Kun palautat paketin meille, suosittelemme, että liität huomautuksen tilausnumeroon ja kirjoitat muistiin, mitä haluat saada palautuksesta - niin toimitus on nopeinta.


Sinun on palautettava tilauksesi meille ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olet ilmoittanut meille , että haluat peruuttaa ostoksen. Vastaanotat tuotteen palauttamiseen liittyvät välittömät kustannukset. Olet vastuussa tuotteelle aiheutuvasta riskistä tuotteen luovutushetkestä alkaen. Siksi kiinnitä erityistä huomiota postikuittiin ja mahdollisesti seurantanumeroon.

Alkuperäisen pakkauksen puuttuminen voi tarkoittaa arvon alenemista, joten täyden hyvityksen varmistamiseksi on suositeltavaa palauttaa tuote alkuperäisessä pakkauksessaan.


Jos tuotetta on kokeiltu, pidämme yllä kuvatun lisäksi sitä käytettynä, mikä tarkoittaa, että Nailster voi kieltäytyä palauttamasta kaikkia rahaa etämyyntilain nojalla, mutta teemme yhteistyössä asiakkaan kanssa kohtuullisen hyvityssumman. Tämä pätee vain, jos tuotteella ei ole samaa arvoa kuin vastaanottohetkellä ja Nailster ei voi myydä tuotetta uutena ja uuteen hintaan.

Osta palautustarra

Jos haluat palauttaa tavarat, voit nyt ostaa suoran Bring Package Label -etiketin. Saat tarran sähköpostitse, joka on tulostettava ja kiinnitettävä pakettiin. Lähetä se vain Bring Package Storeen. Palautustarra maksaa 50 DKK.

Osta ja lataa palautustarra

Tuotteiden palauttaminen

Lataa palautuslomake
Pearlwax‚ĄĘ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright ¬© 2017-2021 Pearlwax‚ĄĘ